• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

Om HairLust


Startet af skeptiker - udviklet for skeptikere

HairLust™ startade med en enkel målsättning; att göra det möjligt för vem som helst att få ett långt, hälsosamt och vackert hår – oavsett hårtyp eller hårfärg – men viktigast av allt, var det att det skulle vara en enkel och överkomlig lösning. Det skandinaviska märket startades i slutet av 2016 av två danskar med många års erfarenhet inom kosttillskott och hårvårdsprodukter, som har klara visioner om att ge det nordiska märket en frisk vind. HairLust™ sammanfattar den nya generationen av kosttillskott och hårvårdsprodukter med sin skarpa och vackra visuella identitet, som bäst kan beskrivas med ett modernt och presentabelt, men samtidigt professionellt utseende. HairLust™ gör upp med den traditionellt tabubelagda inställningen till kosttillskott hos i synnerhet unga människor genom att vända idéen om kosttillskott på huvudet. HairLust™ har erkänts och rosats av skönhetsredaktörer, dietister och andra skeptiker både för effekterna på håret och sitt uttryck.

HairLust™ utvecklar och producerar kosttillskott som är särskilt fokuserade på de näringsmässiga behoven för män och kvinnor i de nordiska länderna. Vi har noggrant utvecklat våra kosttillskott och hårvårdsprodukter således att de tillmötesgår de tillhörande behoven för den vanliga näringen, livsstilen, klimatet och hårvårdsrutinerna i de nordiska länderna. HairLust™ har en differentierad och klar fokus på håret i motsats till kosttillskott för hår, hud och naglar, och visar upp en tydlig harmoni och kärlek för hårväxt och hårets hälsa.

På bakgrund av flera kliniska undersökningar i England, har vi utarbetat de bästa utformningarna av aktiva ingredienser för att ge män och kvinnor längre och finare hår. Vi lärde oss att vägen till ett vackert och hälsosamt hår kräver både inre och yttre vård av håret och därför har vi utvecklat naturliga och effektiva kosttillskott samt hårvårdsprodukter som är rika på essentiella vitaminer, mineraler, aminosyror och näringsämnen. Våra produkter är indelade i två serier, som tillhandahåller en 360-graders hårvård som omfattar såväl kosttillskott till håret som hårvårdsprodukter, som säkerställer optimal inre och yttre vård av håret och som kompletterar varandra på ett effektivt sätt. Alla produkter är noggrant utvecklade och ingredienserna har doserats i en bestämd mängd och är speciellt sammansatta för att varje enskild ingrediens ska ha så bra effekt som möjligt för att därmed skapa en synergieffekt. Vi har funnit våra ingredienser från noggrant utvalda källor i hela världen för att hitta de helt rätta.