• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 699,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

Ingredienser i HairLust


De ingredienserna som nämns nedan är en liten del av, vad HairLust produkterna består av. Våra produkter är sammansatta noga av olika essentiella vitaminer, mineraler och näringsämnen, som kompletterar varandra på effektivt sätt. Varje ingrediens är doserad i en bestämd mängd för att ge den mest optimala effekt och har formulerats i samarbete med farmaceuter och näringsexperter i England och Danmark. HairLust Vitamins till kvinnor och HairLust Men till män skiljer sig på få men väsentliga ingredienser, som gör, att våra produkter ger bästa möjliga verkan för bägge kön.

BIOTIN

När det kommer till att inta vitaminer och näringsämnen i din vardag för att förebygga och behandla håravfall, förstört och tunt hår kan allt i Vitamin B familjen hjälpa mycket. Biotin är ett vitamin B-komplex, vilket betyder, att det kan spela en avgörande roll i processen för att öka hårväxt samt för att ge håret bättre styrka hos både kvinder och män. Biotin finns i flera livsmedel som morötter, tonfisk, svamp, bananer och solrosfrön men i låga koncentrationer. Biotin eller Vitamin B7 är en vattenupplöslig vitamin och är samtidigt viktigt för syntes av fettsyror, glykos och några aminosyror såsom valin och methionin, som HairLust Vitamins of HairLust Men innehåller.

SILICA

Silica är bra för håret och generellt bra för utvecklingen av nästan alla delar i kroppen. Unga människor har ofta mjukt, silkeaktigt hår på grund av de stora mängderna silica, som vi desvärre mister med åldern. Silica har en särskild förmågan till att alkalisera syran i kroppen och är en betydlig faktor för, att silican förbättrar hårtexturen och hårets sundhet. Syran i vår kropp finner sin väg till hårbottnen, och en hårbotten med dålig syre basbalans, där syre dominerar fås lätt skadat och slitet hår och hårsäckarna skadas också. Här kommer silica in i bilden för att balansera detta genom att alkalisera syran, därför innehåller HairLust en hög koncentration av det essentiella näringsämnet.

Nästan alla spår av mineraler och näringsämnen, som silica hjälper med att balansera, är faktorer i behandling av håravfall och ökad hårväxt. Kalcium, Magnesium och Vitamin D är alla näringsämnen, som ska balanseras, om du vill ha så tjockt och sunt hår som möjligt. Silica hjälper till med att leverera de vitala näringsämnena till det mesta av kroppen härunder hårsäckarna, som är viktigt för ökad hårväxt. Även om silica kan hittas i många olika livsmedel så finns det primärt i grönsaker som sallad, lök och fullkorn men i små koncentrationer.

AMINOSYROR

Aminosyror är viktiga för att behandla ditt hår för att hålla det sunt och starkt. Det viktigaste sättet som aminosyrorna hjälper till på är genom att försäkra, att keratin produceras. Keratin är ett fibröst strukturellt protein, som är känt för att upprätthålla ett sunt hår. Det är aminosyror, som utlöser produktion av keratin och särskilt lysin, methionin, valin och cysetein, som alla ingår i HairLust.

Betydelsen av aminosyrer för hårväxt är viktig och det är bra att veta, att håret bland annat av melanin och proteiner. Aminosyror är den viktigaste hörnstenen av proteiner, och proteiner är en del av håret. Det betyder, att aminosyrorna är avgörande för tillväxten av hårceller, behandling av håravfall och förbättring av hårets sundhet.

KOLLAGEN

Kollagen är en naturlig aminosyra, som de flesta av oss redan vet är bra för huden, men kollagen är också effektivt för ökad hårväxt. Denna långkedjade aminosyra består av fyra individuella aminosyror: prolin, glycin, arginin och hydroxyprolin. Kollagen spelar en viktig roll i förnyelse av hårceller och är essentiell för att upprätthålla styrka och elasticitet i håret. Kroppens förmåga till att producera kollagen förminskas, när kvinnor blir 25-30 år, och när män blir 35-45 år, därför är kollagen viktigast för kvinnor. Detta medför ett kontinuerligt fall i kollagennivån i kroppen. Detta ger oss bland annat rynkor, men det ger även håravfall, får håret att bli slitet och kluvet, det orsakar också att håret mister sin färg.

Normalt sätt så kommer kollagen från djur såsom kor eller kyckling. Hairlust Vitamins innehåller dock marin kollagen, som är från havet. Marin kollagen hjälper till i regenereringen av hårceller mer effektivt än allmän kollagen. En sak som marin kollagen har stort inflytande på inom ökad hårväxt är regenereringen av vilande hårfolliklar, som medför hårväxt och förhindrar håravfall samt förstört hår.

Marin kollagen besitter antioxidantegenskaper och bekämpar produktionen av fria radikaler i kroppen. Fria radikaler som naturligt produceras i kroppen är ett resultat av kroppens olika metaboliska processer, och de är ansvariga för att skada hårsäckarna, vilket leder till håravfall och förstört hår. Men genom att ha tillräcklig mängd kollagen i håret stärks hårsäckarna och hårväxten förbättras.

ZINK

Det är viktigt att få nog am mineralisk zink till hårväxt, då det spelar en stol roll i att upprätthålla ett sunt och starkt hår. Zink är en väsentlig mineral, som är involverad i många cellulära reproduktiva aktiviteter, bland annat normal immunfunktion, celldelning, vävnadstillväxt och sårhelande, protein och DNA-syntes. Eftersom att hårväxt beror på normal cellulär reproduktion och proteinuppbyggnad, så kan en brist på zink leda till håravfall och förstört hår. Zink gör så att en stabil och reglerad hormonnivå hålls i viktiga förbindelser till hårcellerna, därför så är det tillagt i HairLust.

VITAMIN B

HairLust innehåller många och nästan alla B-vitaminer. Det ökar hårväxten kraftigt och gör håret tjockare samt så ges balans. B-vitaminerna är mycket viktiga, om inte viktigast i Hairlust, då snabbare hårväxt ges samt så stärks hårsäckarna och dem blir även mer mottagliga än av de andra essentiella näringsämnena och ingredienserna, som Hairlust innehåller.

SPECIELLT FORMULERAT

Utöver dessa innehåller HairLust andra väsentliga ingredienser och vitamienr till håret, som alla är noga doserade till en bestämd mängd och speciellt sammansatta för, att varje ingrediens ska verka så bra som möjligt. Baserat på kliniska studier så har vi utvecklat en formel, där våra ingredienser verkar bättre tillsammans än ensamma, som gör, att håret får bäst utbyte av alla våra ingredienser.

NATURLIGT MEN EFFEKTIVT

HairLust är fri från tillsättningsämnen, konserveringsmedel, smakämnen, sötningsmedel, stärkelse, jäst, laktos och gelatin – men rik på hårvitaminer så att du kan få långt hår mycket snabbare. er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rik på hår vitaminer så du kan få långt hår mycket snabbare. HairLust Vitamins och HairLust Men är producerat i England under FDA godkänd produktion. HairLust bör förvaras torrt och i en temperatur från kylig till rumstemperatur. Låt vara utom räckhåll för barn, om du är gravid eller ammar, så bör du prata med din läkare, innan du påbörjar en kur. Vi rekommenderar, att om man är allergisk emot vissa ingredienser, så bör man kontrollera alla ingredienser i HairLust innan användning för att vara säker, på att du inte är alergisk emot något i produkten. Det medföljer inga oönskade biverkningar av HairLust. Vi kan säkerställa detta med bakgrund av vår formel, som blivit testad av både interna och externa auktoriserade källor.