• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Shampoo


HairLust Shampoo


Fördelar med HairLust Shampoo:

  •    Fritt från parabener & sulfat
  •    Stärker håret utifrån och in
  •    Ger omedelbara fördelar
  •    Skyddar håret från rot till topp
  •    Reparerar torrt, påfrestat & frissigt hår
  •    Kan främja sund hårtillväxt
  •    Lämpligt till alla hårtyper
  •    Enkelt att använda
  •    Särskilt effektivt med balsam
hairlust shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo

Ditt hår kommer att tacka dig för detta fuktgivande och näringsgivande schampo. HairLust är fyllt med näringsrika oljor och antioxidanter från fruktextrakt, som är utformade för att återuppliva torrt och frissigt hår. De aktiva ingredienserna i HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbetar för att stärka ditt hår utifrån och in. Det skyddar och reparerar synliga skador, så ditt hår kan växa sig långt utan att brytas av och bli slitet.  

Hair Growth & Repair Shampoo innehåller eteriska oljor som balanserar och rengör hårbotten, håller hårbotten fuktad samtidigt som det långa håret skyddas mot framtida skador och brutna hårstrån.

Hur fungerar HairLust Shampoo?

Detta schampo innehåller aktiva ingredienser från extrakt från grapefruktfrö samt kokos- och olivolja som samtliga används för sina fantastiska antioxidanta egenskaper mot torrt hår och som även hjälper till att hålla håret elastiskt, friskt och långt.

hairlust shampoo

Kokosolja

HairLust Shampoo innehåller kokosolja som är full av E-vitamin och K-vitamin. Kokosolja är rik på antimikrobiella egenskaper, laurinsyra och hälsosamma fettsyror som stärker håret och ökar hårväxten. Kokosolja är rik på antioxidanter och har antibakteriella egenskaper. När den används i håret så förbättrar den hälsan i hårbotten, bekämpar sår och svamp samtidigt som den tillför volym och glans utan de vanliga skadliga kemikalierna.

Olivolja

HairLust Shampoo innehåller olivolja som förser håret med näring genom vitala näringsämnen så att det växer snabbare och tätare. Olivolja innehåller hälsosamma fettsyror som hjälper till att stärka och skydda håret från rötterna till topparna. Dessutom har olivolja en effektiv förmåga att blockera överproduktion av DHT, som är en av de vanligaste orsakerna till oönskat håravfall. Olivolja balanserar blodcirkulationen i hårbotten, vilket kan reducera torrhet, fjäll och tilltäppta hårsäckar.

Citrusolja

HairLust Shampoo använder citrusolja för dess utrensande fördelar för håret genom att hålla hår och hårbotten fri från kalk, bakterier och en överproduktion av fjäll. Utöver att uppmuntra till en sund hårväxt ger det schampot en härlig doft.

 

  

Hur använder jag HairLust Hair Growth & Repair Shampoo?

Gör detta schampo till en ritual i badet när ditt hår ska tvättas. Försök att använda det 1–2 gånger i veckan. HairLust Growth & Repair Shampoo ska fördelas jämnt i vått hår och skummas upp. Se till att massera in det ordentligt i hårbotten. Skölj därefter ur med varmt vatten. Du kan med fördel avsluta med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner från samma serie för bästa resultat.

Om du är på utkik efter ett kvalitetsschampo som fuktar håret på djupet och bekämpar frissigt hår, så är HairLust Hair Growth & Repair Shampoo garanterat något för dig. Vi rekommenderar att kombinera vårt Shampoo med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner och ett kosttillskott från HairLust.