• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Men


HairLust Men


Fördelar med hairlust for men

  •    Hårtabletter som vårdar håret inifrån
  •    Upprätthåller hälsosam hårväxt
  •    Innehåller 5.000 mcg biotin
  •    Noggrant utvalda ingredienser
  •    Upprätthåller starkt och sunt hår
  •    Upprätthåller starkt och sunt hår
  •   Har inga biverkningar
  •    Utvecklat till män med tunt hår
  •    Innehåller bara naturliga ingredienser
Dansk produkt
Vegansk
Klinisk testet
Allergivenlig
hairlust for men

HairLust Men – håravfallsvitaminer till män

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller erkända naturliga näringsämnen, som bevisligen kunnat reducera och förebygga de vanliga symtomen av håravfall hos män. De tidiga symtomen på tunt hår och håravfall uppkommer oftast hos män i åldern 20–45 och det kan bero på olika orsaker. Det inledande håravfallet hos män startar vanligen på toppen av huvudet och i tinningarna. Genom att kombinera vitaminer mot håravfall med aminosyror och näringsämnen, som kan balansera DHT-produktionen, kan tunt hår och inledande håravfall avhjälpas. HairLust Hair Growth Formula för män är specialutvecklad i England och riktar sig till män, som upplever inledande håravfall och tunt hår. Precis som alla andra celler i kroppen har cellerna i hårbotten och hårsäckarna behov av de rätta näringsämnena, samt i rätt mängder, för att underhållas.

hairlust for men

Noggrant utvecklad formula till män

HairLust Hair Growth Formula för män består av en rad essentiella näringsämnen och varje enskild ingrediens är medtagen för dess förmåga att förse hårbotten och hårsäckarna med rätt näring. Ingredienserna innefattar mineraler, vitaminer, proteiner och aminosyror, som samtliga är särskilt doserade och sammansatta för att arbeta effektivt tillsammans för att därmed skapa en synergieffekt, som förbättrar upptaget till hårcellerna. Varje hårsäck innehåller kaliumkanaler, där kalium och andra viktiga näringsämnen tas upp. Våra tabletter mot håravfall är utformade för att underhålla kaliumkanalerna således att hårsäckarna kan få ut det fullständiga näringsmässiga stödet från produkten.

Ingredienser:

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller 22 olika essentiella näringsämnen och bland dessa finns l-metionin, l-valin, l-isoleucin, Zink, Folsyra, Biotin och Selen.

L-metionin, l-valin, l-isoleucin är alla aminosyror. Betydelsen av dessa aminosyror är kända för att vara viktiga byggstenar av keratin i håret, som hårets primära beståndsdel. Aminosyrorna upprätthåller en optimal produktion av hårceller och därmed stärks håret och dess hälsa.

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till en hälsosam hårväxt. Biotin är inte enbart bra för hälsosam hårväxt utan upprätthåller även hårets generella styrka och sundhet. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i ett kosttillskott för håret och det är inte utan grund. Biotin backas upp för dess effekt på håret av otaliga kliniska studier och därför innehåller HairLust Hair Vitamins 5.000 mcg biotin per daglig dos.

B-Vitaminer är även kända för att vara viktiga för hårets hälsa och hårväxt. HairLust hårtabletter innehåller både B5, B6, B9 och B12. Vitamin B6 ökar kroppens produktion av kollagen, som är bra för upprätthållandet av sunt hår och hud. De andra vitaminerna till håret, vitamin B5, B9 och B12 ökar cellproduktionen och cirkulationen i hårbotten.

Zink är en essentiell mineral som bidrar till hälsosamt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila, vilket är en av de största bovarna till håruttunning och tillfälligt håravfall.

Naturlig:

HairLust Hair Groth Formula för män är vegansk och fri från tillsatsämnen, konserveringsmedel, smakämnen, sötningsmedel, stärkelse, jäst, laktos och gelatin. HairLust använder bara naturliga ingredienser och det finns inga biverkningar associerade. Produkten innehåller noggrant utvalda vitaminer till håret, som alla är utvalda för deras egenskaper och synergieffekter, som hjälper varandras upptagning. Våra ingredienser har plockats från noggrant utvalda källor i hela världen och produkten är framtagen i England under god tillverkningspraxis (GMP) och är ISO 9001 certifierad för att försäkra dig om kvalitet och trygghet.

Före- och efterbilder

hairlust for men för efterbilder

 

Resultaten varierar från person till person, men många kunder uppger resultat inom 2–6 månaders vid användning av HairLust Hair Growth Formula för män.