• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

HairLust Men


HairLust Men


Fördelar med HairLust Hair Vitamins Men

  •    Hårtabletter som vårdar håret inifrån
  •    Upprätthåller hälsosam hårväxt
  •    Innehåller 5.000 mcg biotin
  •    Noggrant utvalda ingredienser
  •    Upprätthåller starkt och sunt hår
  •    Reducerar håravfall
  •    Har inga biverkningar
  •    Utvecklat till män med tunt hår
  •    Innehåller bara naturliga ingredienser
Skandinavisk produkt
Vegansk
Cruelty-free
Allergivänliga
hairlust for men

HairLust Hair Vitamins Men – håravfallsvitaminer till män

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller naturliga näringsämnen, med bevisad positiv effekt av att reducera och motverka håravfall hos män. Symptomen på håravfall uppkommer oftast hos män i åldern 20-45 och startar vanligtvis på toppen av huvudet eller vid tinningarna. Kombinationen av vitaminer, aminosyror och näringsämnen balanserar DHT-produktionen vilket leder till mindre håravfall. Vitaminerna är specifikt utvecklade i England och riktar sig till män med håravfall samt tunt hår. Precis som alla andra celler i vår kropp, behöver hårbotten och hårsäckarna underhållas med de rätta näringsämnena i rätt mängd.

hairlust for men

Noggrant utvecklad formula till män

HairLust Hair Growth Formula för män består av en rad essentiella näringsämnen och varje enskild ingrediens är medtagen för dess förmåga att förse hårbotten och hårsäckarna med rätt näring. Ingredienserna innefattar mineraler, vitaminer, proteiner och aminosyror, som samtliga är särskilt doserade och sammansatta för att arbeta effektivt tillsammans för att därmed skapa en synergieffekt, som förbättrar upptaget till hårcellerna. Varje hårsäck innehåller kaliumkanaler, där kalium och andra viktiga näringsämnen tas upp. Våra tabletter mot håravfall är utformade för att underhålla kaliumkanalerna således att hårsäckarna kan få ut det fullständiga näringsmässiga stödet från produkten.

Ingredienser:

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller 22 olika essentiella näringsämnen och bland dessa finns l-metionin, l-valin, l-isoleucin, Zink, Folsyra, Biotin och Selen.

L-metionin, l-valin, l-isoleucin är alla aminosyror, men också hårets byggstenar i form av keratin. Aminosyror upprätthåller en optimal produktion av hårceller och därmed sund hårväxt.

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till en hälsosam hårväxt. Biotin är inte enbart bra för hälsosam hårväxt utan upprätthåller även hårets generella styrka och sundhet. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i ett kosttillskott för håret och det är inte utan grund. Biotin backas upp för dess effekt på håret av otaliga kliniska studier och därför innehåller HairLust Hair Vitamins Men 5.000 mcg biotin per daglig dos.

B-Vitaminer, även kallad B-komplex, är allmänt kända för sin effekt på vårt hår. HairLust Hair vitamins innehåller både B5, B6, B9 och B12. B-vitaminerna bidrar till en välfungerande energiproduktion och är ansvarig för att producera hormoner. Den är också nödvändig för cell - och vävnadsbildning. En obalans i kroppens näringsupptagning kan främja omvandlandet av testosteron till DHT, vilket orsakar håravfall hos män.

Zink är en essentiell mineral som bidrar till hälsosamt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila, vilket är en av de största bovarna till håruttunning och tillfälligt håravfall.

Koppar bidrar till en normal pigmentering av håret. Koppar håller håret friskt och ungt, och kopparbrist kan innebära att håret tappar sin färg så väl som förändringar i bindvävnaden.

Selen är en mineral som återfinns i ett flertal matvaror såsom avokado, svamp och nötter. Selen är kroppens starkaste antioxidant och skyddar cellerna från oxidativ stress samt upprätthåller immunförsvarets funktioner. Selen bidrar även till en fungerande sköldkörtelfunktion som påverkar håravfall hos män.

Naturlig:

HairLust Hair Groth Formula för män är vegansk och fri från tillsatsämnen, konserveringsmedel, smakämnen, sötningsmedel, stärkelse, jäst, laktos och gelatin. HairLust använder bara naturliga ingredienser och det finns inga biverkningar associerade. Produkten innehåller noggrant utvalda vitaminer till håret, som alla är utvalda för deras egenskaper och synergieffekter, som hjälper varandras upptagning. Våra ingredienser har plockats från noggrant utvalda källor i hela världen och produkten är framtagen i England under god tillverkningspraxis (GMP) och är ISO 9001 certifierad för att försäkra dig om kvalitet och trygghet.

Före- och efterbilder

hairlust for men før efter billede hairlust for men før efter billede

 

Resultaten varierar från person till person, men många kunder uppger resultat inom 2–6 månaders vid användning av HairLust Hair Growth Formula för män.