• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Hair Oil


HairLust Hair Oil


Fördelar med HairLust Hair Oil:

  •    Fritt från parabener & sulfat
  •    Baserat på vete & vegetabiliskt fett
  •    Vårdar håret utifrån & in
  •    Ger omedelbara fördelar
  •    Förbättrar hårets fuktbalans
  •    Skyddar håret mot att brytas av
  •    Reparerar torrt, påfrestat & frissigt hår
  •    Alla hårtyper drar nytta av en hårolja
  •    Lätt att använda
hairlust hair oil

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

Vi har varit fans av kokosolja under riktigt lång tid! Det är en otroligt näringsgivande olja med riktigt många fördelar för håret. Kokosolja har länge använts i naturliga skönhetsprodukter till hår, hud och naglar och det finns en bra anledning till det: kokosolja är en utmärkt källa till att ge fukt och näring, som med dess antibakteriella fördelar kan främja ett sunt hår och hårbotten.  

HairLust Hair Oil är rik på den näringsgivande kokosoljan, som innehåller bra fettsyror, som ger näring och fukt åt det torra håret. En undersökning som offentliggjordes i “Journal of Cosmetic Science” visade att kokosolja kan hjälpa till med att återupprätta hårets fuktbalans genom att tränga djupare in i hårstrået, jämfört med andra liknande oljor. Om du har problem med frissigt, torrt och skadat hår så kan HairLust Hair Oil vara en produkt för dig. Upplev de fantastiska fördelarna som kokosoljan kan erbjuda i en härlig formula som inte efterlämnar håret oljigt och ohanterligt.

hairlust hair oil

Hur används HairLust Hair Oil?

Vår hårolja har riktigt många bra användningsmöjligheter och kan användas i fuktigt hår såväl som torrt.

Till skydd & styling

Applicera håroljan direkt efter din hårtvätt i ett handdukstorrt hår. Applicera 2-4 pumptryck av HairLust Hair Oil och värm upp oljan i dina handflator. Gnid in kokosoljan i dina hårlockar och red därefter ut det med din hårborste. Låt håret lufttorka därefter, så att håret kan suga åt sig alla de härliga fördelarna från håroljan.

Till torra toppar

Om du önskar att ge dina hårtoppar extra effektivt skydd så kan du med fördel använda HairLust Hair Oil i torrt hår. Applicera 1 pump och värm upp håroljan i handflatan. Fördela oljan i hårtopparna och red därefter ut håret.

Som hårkur

Applicera 6–8 pumptryck av HairLust Hair Oil och värm upp håroljan i handflatorna. Massera in oljan väl i det våta håret. Låt håroljan verka under natten. Du kan därefter linda en handduk runt håret. Tvätta därefter av håroljan med schampo dagen därpå.

 

 

Varför använda kokosolja till håret?

Kokosolja är en av de rikaste, naturliga källorna av de sunda fettsyrorna, som är mycket näringsgivande för håret. Kokosoljan kan tränga in i håret på sätt som många andra oljor inte kan. Därför är resultaten i många fall omedelbar. HairLust Hair Oil är lätt att använda. Den kan användas i fuktigt och torrt hår och efterlämnar håret sunt och friskt. Finns det något härligare än doften från den friska kokosoljan? Vi kan inte komma på något.

Uppnå bäst resultat

Ge ditt hår de bästa förutsättningarna genom att kombinera HairLust Hair Oil med HairLust Shampoo och Conditioner. De näringsgivande oljorna och extrakten i denna serie återupprättar hårets fuktbalans och skyddar de utsatta hårstråna.