• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Hair Mask


HairLust Hair Mask


Fördelar med HairLust Hårmask:

  •    Fritt från parabener & sulfat
  •    Baserat på vete & vegetabiliskt fett
  •    Innehåller antioxidanter & proteiner
  •    Bästa hårkuren till förstört hår
  •    Hårkur till torrt hår
  •    Bekämpar matt och tunt hår
  •    Förebygger klyvet & mjälligt hår
  •    Användas en gång i veckan
  •    25 behandlingar i ett paket
hairlust hårmaske

HairLust Hårmask för vackert hår

Säg farväl till matt, torrt och förstört hår med HairLust Hårmask. En sammansättning med essentiella antioxidanter, proteiner och vitaminer från bär och exotiska oljor, som beskyddar håret mot bristning och uttunning. Genom att främja blodcirkulationen till hårrötterna, så får håret de vitaminer og näringsämnen, som det har användning för, för att växa snabbare och längre. De stimulerande oljorna i vår hårkur till förstört hår är utmärkta medel för hårväxt och gör håret sundare och mjukare.

Håret stärks och hårets fuktnivå återställs genom att använda HairLust hårkur för hårtillväxt har du ett jätteschysst medel som även är ett hårväxtmedel som reparerar. Elasticiteten i håret förbättras och håret stärks för att undgå brister. HairLust Hårmask beskyddar håret mot värmeskador från stylingredskap, och den tillför näring och vård, så håret blir väsentligt mindre skadat av dåliga hårvårdsrutiner samt externa faktorer, detta är verkligen ett briljant hårväxtmedel.

hairlust hårkur

Arganolja

Denna härliga olja är rik på vitaminerna A, C och E samt fylld med antioxidanter, linolsyra och omega-6 fettsyror. Modern forskning har visat att arganolja bidrar till att stimulera ny och sund hårväxt genom undertryckandet av hormonet DHT som är känt för att påverka en hälsosam hårväxtcykel. Denna fantastiska olja är även en kraftfull antioxidant med hydratiserande och vårdande egenskaper.

Kokosolja

Kokosolja är en fantastisk källa till fiber, antioxidanter och näringsämnen (vitamin E, vitamin K, järn och laurinsyra). Laurinsyra, som finns i kokosolja, binder sig till proteinet i håret och skyddar både rötterna och hårstråna från att brytas. Kokosolja hjälper även till med att skydda håret från miljömässiga stressfaktorer samt underhåller en hälsosam fuktighetsbalans i håret.

Citrusfruktsolja

Citrusfruktsolja är rik på enzymer, antioxidanter, vitamin A, B, C, magnesium, järn, kalcium, kalium och andra mineraler, som bekämpar fria radikaler, som orsakar cellulära skador i håret. Citrusfruktsoljan i HairLust hårkur/hårväxtmedel till förstörst hår hjälper med att stärka håret och bidrar till en sund och syresatt huvudbotten.

 

 

HairLust Hårkur till torrt hår – full effekt

HairLust Hårmask är ett perfekt hårväxtmedel, om du önskar ett långt och sunt hår. För att främja resultaten så rekommenderar vi att du kombinerar vår hårmask med HairLust hårvitaminer. Denna kraftfulla kombination kommer att hjälpa dig så bra som möjligt på vägen till ett längre, starkare och mer skinande hår. Oavsett om du har fint, tunt, kraftigt, torrt, slätt eller krulligt hår, så kan HairLust hårväxtmedel användas!

HairLust hårkur är enkel att använda

Starta din hårresa med HairLust medel för hårväxt till förstört och torrt hår. En naturlig hårkur utan tillsatta tillsättningsämnen eller parabener, som effektivt vårdar och ger näring till håret. Använd bara hårmasken 1-2 gånger i veckan. Ta en liten mängd från detta hårväxtmedel och applicera det till håret. Låt det sitta i så länge som det går, gärna i 15-20 minuter - och om du kan, låt då masken sitta över natten. Skölj och styla ditt hår, som du brukar. Ett medel för hårväxt till torrt hår och förstörda rötter som ger allt det som ditt hår behöver.

 

HairLust Hair Mask tutorial