• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Hair Gummies


Fördelar med HairLust Hair Gummies

  •    Lämplig för vegetarianer & allergiker
  •    Fritt från gluten, laktos och gelatin
  •    Ökar hårväxten och gör håret tjockare
  •    Förbättrar hårets elasticitet
  •    Förebygger kluvet och risigt hår
  •    Klinisk bevisad effekt
  •    Levererar snabba resultat
  •    Baserat på naturligt socker från bär
  •    Sunda och kalorisnåla vingummin
hairlust gummies

Smakfulla & roliga vingummi vitaminer

HairLust Hair Gummies, ett utmärkt val för kosttillskott för håret. Dessa godbitarna är läckra, smakfulla och läckra vingummi vitaminer till håret. Dessa hår vitaminer kan hjälpa dig med att få ett längre och tjockare hår utan att gå på kompromiss med smak och välbehag. HairLust Hair Gummies är sunda, naturliga och kalorisnåla vingummi vitaminer, som är perfekta för dig, som har problem med att svälja piller. Nå ja, och så innhåller de fantastiska Hair Gummies varken gluten, laktos eller gelatin så därför är dem väl lämpliga för vegetarianer och allergiker! Vad är bättre än sunda vingummin, som gör ditt hår tjockt och sunt? Testa dessa schyssta hår vitaminer!

HairLust vingummi vitaminer är sammansatta av alla de essentiella vitaminer, som din kropp har bruk för, för att växa ett långt och tjockare hår. Produkten utgör ett utmärkt kosttillskott för håret. Vi har kombinerat bland annat biotin, zink, folinsyra, jod, A, C, D, E och B-komplex vitaminer i våra vitamin Gummies, som levererar näring till ditt hår och hjälper till med att förbättra hårets styrka, elasticitet, längd och glans.

hairlust hair gummies

 

Därför ska du välja HairLust Hair Gummies

Våra smakfulla vingummi vitaminer är designade till att bekämpa negativa biverkningar från dålig kost, hårprodukter, hårstyling, ålder och genetik. HairLust Hair Gummies ger en annan tillgång till det traditionella vitaminpillret och kombinerar en välsmakande vingummi vitamin med en fantastisk formel, som verkar inifrån och ut. Så starta din resa till ett längre och tjockare hår med kosttillskott för håret från HairLust!

Hvordan skal HairLust Hair Gummies tages?

HairLust Hair Gummies gör det lätt och roligt att säkerställa, att du intager en kombination av alla de väsentliga hår vitaminer och mineraler till ett snyggt, långt och tjockare hår. Vi skapade dessa vingummi vitaminer till de personer, som har svårt för pillersväljande eller som bara önskar hår vitaminer med en fantastisk smak och rolig upplevelse. Nu kan alla få möjlighet till att uppleva vilka fördelar HairLust ger kropp och hår! Vi rekommenderar att ta 3 gummies om dagen för maximal effekt. Se till att tugga dem väl innan du sväljer. Vi rekommenderar inte, att du överskrider de 3 rekommenderade vingummi vitaminerna dagligen.

hairlust hair gummies før efter billede

 

Bilderna är tagna med 1 månads mellanrum med bruk av HairLust.*

Hur smakar HairLust Hair Gummies?

Våra vingummi vitaminer är skapade av naturliga extrakt från bär och smaker av sköna sommarbär och har inte tillsatt socker.

Kan jag ta HairLust Hair Gummies som gravid eller ammande?

Våra vingummi vitaminer innehåller ett säkert innehåll av naturliga mineraler, men som med många andra vitamintillskott, så rekommenderar vi att du först talar med din sjuksköterska eller läkare för att få godkännelse för vårt kosttillskott för håret.

 

 

Ingredienser:

Biotin; är inte bara bra för hårväxt utan även i stort sätt allt för hårets välmående. Biotin är en av de viktigaste hår vitaminer. Denna fantastiska hårvitamin hjälper dig med att växa ett långt och tjockare hår, såväl som att reducera håravfall, torrhet och klyvda spetsar.

Vitamin A; en kraftig vitamin som bidrar till sunt hår och sund huvudbotten genom främja blodcirkulationen. Genom att öka cirkulationen till huvudbottnen främjas mottagligheten för vitala näringsämnen. Om du har problem med torr och irriterad hårbotten, så kommer du att älska egenskaperna av Vitamin A. Vitamin A är en fantastisk hårvitamin som bidrar till längre och tjockare hår.

Pantotensyra (Vitamin B5); stimulerar hårväxt genom att stärka hårsäckarna och hårcellerna, så att de fungerar optimalt. Vitamin B5 ökar hårets naturliga keratin och hjälper till med att bilda nya hårceller och ge tjockare hår. Vitamin B5 ökar hårets växtstimuli och får det därigenom till att växa snabbare på kortare tid. Vitamin B5 ger näring till hårsäckarna inifrån och ut och bidrager till glans och glöd i håret.

Folinsyra (Vitamin B9); är avgörande för reparation av kroppens celler, detta är en superviktig del av vårt kosttillskott för håret. Folinsyran i dessa vingummi vitaminer stöttar aktivt celldelningen i dina hårsäckar och är en aktiv stimulator till ett sundare, längre och tjockare hår. Vitaminbrist av folinsyra kan förorsaka hårlossning och klyvda hårtoppar.

Vitamin B6; hjälper dig med att göra hårsäckarna mer mottagliga för de goda näringsämenna i mat, vätska och vitaminer. Likadeles ökar Vitamin B6 i HairLust Hair Gummies produktionen av kollagen, som är nödvändigt för underhåll av sunt hår och hud. När Vitamin B6 ansluts med Zink, arbetar de tillsammans emot DHT, som är en substans som bidrar till håravfall och förstört hår.

Vitamin B12; stöder kroppens energiprocesser och medverkar till att bilda röda blodkroppar. Folk, som tar vitamin B12 kommer att märka en ökning av energi och vitalitet.

Vitamin C; är avgörande för din kropps förmåga till att utveckla kollagen. Kollagen hjälper ditt hår med att växa sig starkare inifrån och ut. Likadeles så är Vitamin C en fantastisk antioxidant, som hjälper med att beskydda din hårbotten mot fria radikaler.

Vitamin E; är känd för sina omfattande och beskyddande egenskaper och även för att vara en av de bättre hår vitaminer, den har förmågan till att förbättra blodcirkulationen väldigt väl. Vitamin E innehåller stora portioner av antioxidanter och i en kombination med Vitamin C, förbättrar Vitamin E hårets elasticitet och styrka.

Fri från; HairLust Hair Gummies innehåller inte tilsatt socker och är mycket kalorisnåla, så du behöver inte bekymra dig över att äta de läckra vingummi vitaminerna. Produkten innehåller varken gluten, laktos, eller gelatin och är därför mycket passande för vegetarianer och allergiker!

Zink; hjälper med att hålla de hormonella nivåerna stabila, vilket är en av de största synderna till håruttunning och periodligt håravfall.

*Resultaten kan variera från person till person

 

HairLust Gummies unpacking & tutorial