• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Eyebrow Enhancing Serum


HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Fördelar med HairLust Eyebrow Enhancing Serum

  •    Aktiverar ögonbrynens naturliga växt
  •    Upprätthåller starka och sunda ögonbryn
  •    Kan förlänga hårets växtcykel
  •    Fri från hormonstörande ingredienser
  •    Synliga resultat på bara 8-10 veckor
  •    Förser ögonbrynen med fukt och näring
  •    Dermatologiskt testad
  •    Inga biverkningar
  •    Kraftfull formula
Skandinavisk produkt
Dermatologiskt testad
Fri från hormonstörande ingredienser
Inga parabener eller sulfatet
hairlust eyebrow enhancing serum

Få voluminösa & snygga ögonbryn på ett par veckor

Oavsett om du har råkat överplocka dina ögonbryn eller om du från naturens sida har getts tunna och fina ögonbryn, så kan ett bra ögonbrynsserum hjälpa dig på vägen till att få den fyllighet du önskar.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av ett innovativt komplex baserat på kraftfulla och näringsgivande ingredienser, däribland Biotin, L-arginin, Hyaluronsyra och Biotinoyl Tripeptide. Det aktiva komplexet verkar stimulerande på ögonbrynens naturliga växtcykel samtidigt som det ger styrka och smidighet till hårstråna.

Utvecklingen bakom HairLust Eyebrow Enhancing Serum har resulterat i en naturlig men kraftfull formula bestående av aktiva och näringsgivande ingredienser. Kombinationen av bl.a. Biotin (vitamin B7), Hyaluronsyra, Biotinoyl tripeptid-1 och ren arganolja, som är bland de viktigaste ingredienserna i detta ögonbrynsserum, har visat goda resultat både för stimulering av hårväxt och förlängning av ögonbrynens växtcykel.

hairlust ögonbrynsserum

Hur fungerar det?

Det finns väldigt många ögonbrynsserum på marknaden, som utlovar fylliga ögonbryn på ett par veckor. Många av dessa produkter innehåller hormonstörande ingredienser, som ofta kommer med en rad biverkningar. Utöver risken för ögonirritation kommer den snabba effekten även vara tillfällig och snabbt avtagande så snart du slutar att använda produkten.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av en rad kraftfulla peptider, vitaminer och fettämnen, som ger styrka och fyllighet helt utan användning av hormonstörande ingredienser. Detta ögonbrynsserum innehåller inte heller parabener eller sulfater. Därför kan du vara säker på att du ger dina ögonbryn intensiv vård utan risken för farliga biverkningar, men ett resultat som håller länge.

De aktiva ingredienserna i HairLust Eyebrow Enhancing Serum:

Biotin är ett vattenlösligt vitamin (vitamin B7), och är en del av de kända B-komplexvitaminerna. Biotin kan hjälpa till att stimulera en hälsosam hårväxt och ge styrka åt trötta hårsäckar. Biotin är en av de mest kända vitaminerna på marknaden till att återställa sunt hår och hårväxt.

L-arginin är en aminosyra, som hjälper kroppen med att bilda kreatin. L-arginin ombildas i kroppen till ämnet kväveoxid, som hjälper med att stimulera kroppens signalsubstanser. Kväveoxid förbättrar blodtillförseln till hårsäckarna, och således hjälper hårsäckarna till att ta upp näringsämnen snabbare och mer effektivt.

Hyaluronsyra stimulerar kollagenproduktionen och är en effektiv fuktbooster. Hyaluronsyra kan binda fukt till ögonbrynen och således förbättra deras utseende och böjlighet.

Biotinoyl tripeptide är i stånd till att stimulera de två proteinerna, typ IV kollagen och laminin 5, som påverkar skadorna i hårcellerna. Den kraftfulla kombinationen med pantenol hjälper vårt ögonbrynsserum med att tränga in lätt i hårrötterna och ge dem intensiv fukt och vård. Det aktiva komplexet stöttar även reproduktionen av keratinocyterna i håret.

Arganolja är fylld med vitaminer, näringsämnen och fettsyror, som ger näring och verkar läkande på hårstråna. Den höga mängden av vitamin E återupplivar hårcellerna och stimulerar dem till att växa hälsosamt.

Fri från:

HairLust Eyebrow Enhancing Serum innehåller inte parabener, sulfater eller hormonstörande ingredienser.