• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


Fördelar med hairlust conditioner:

  •    Utan användning av parabener och sulfater
  •    Kan främja en sund hårväxt
  •    Förbättrar hårets fuktbalans
  •    Rik på antioxidanter och bra fettsyror
  •    Skyddar håret mot skada & hårbrott
  •    Lindrar irriterad & kliande hårbotten
  •    Vårdar håret utifrån & in
  •    Lätt att använda
  •    Särskilt effektiv med schampo
Dansk produkt
Naturlige ingredienser
Fri for parabener & sulfater
Genskaber fugtbalancen
hairlust conditioner balsam

Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Conditioner är utformad för att bekämpa negativa biverkningar från brist på vitaminer och mineraler, dåliga hårprodukter, hårda hårvårdsrutiner och hårstyling såsom hårförlängningar, hårfärgningar, plattänger och hårfönar samt stress, graviditet och genetik. Ordet balsam, som är översatt från det engelska ordet ”conditioner” betyder att man förbättrar tillståndet av något. Det är just vad HairLust Hair Growth & Repair Conditioner gör. Det mest allmänna missförståndet om schampo och balsam är att du bara behöver det ena eller den andra, men ditt hår behöver båda delar. Medan schampot används för att rengöra håret och avlägsna sebum, smuts och döda hudceller från hår och hårbotten, innehåller ett bra balsam däremot ingredienser som är utarbetade för att skydda håret och göra det ännu mer hälsosamt och vackert. Särskilt efter hårtvätt är det våta håret otroligt sårbart. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner appliceras i det våta håret och lägger en effektivt skyddande hinna. HairLust Conditioner rekommenderas att användas i kombination med HairLust Shampoo för bästa resultat. För att främja resultaten från hårvårdsprodukterna rekommenderar vi att man kombinerar med ett av våra kosttillskott till håret.

hairlust conditioner balsam

Avokado- & vindruvskärnolja

Det härliga vindruvskärnextraktet är fullt av C-vitaminer, kalcium och kalium. Oljan används för dess anti-inflammatoriska och rengörande egenskaper i hårbotten och i håret. Den eteriska oljan hjälper till med att hålla hårbotten balanserad och hälsosam, så hårrötterna får de bästa förutsättningarna för att växa sig långt och friskt. Denna näringsrika olja tränger in i hårstråna för att förbättra hårets fuktbalans och efterlämnar det skyddat, elastiskt och hälsosamt.

Avokado är en frukt, vars hälsomässiga fördelar blir alltmer erkända. Avokadoolja fungerar som en intensiv fuktighetskräm till ett torrt och frissigt hår. Avokadoolja har ett högt innehåll av B-vitamin, E-vitamin och proteiner, som är avgörande för upprätthållandet av hälsosam hårväxt. E-vitamin hjälper till med att skydda och stimulera blodcirkulationen i hårbotten, medan B-vitamin hjälper till med att upprätthålla en hälsosam hårväxt.