• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


Fördelar med HairLust Conditioner:

  •    Fri från parabener & sulfat
  •    Kan främja en sund hårväxt
  •    Kan förbättra hårets fuktbalans
  •    Rik på antioxidanter & bra fettsyror
  •    Skyddar håret mot skada & brott
  •    Lindrar irriterande & kliande hårbotten
  •    Vårdar håret utifrån & in
  •    Enkelt att använda
  •    Särskilt effektivt med schampo
hairlust conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner

Alla bör använda balsam! Oavsett hårtyp så kan du med korrekt användning av ett balsam göra underverk för ditt hår. Ordet balsam, som är översatt från det engelska ordet ”conditioner” betyder att förbättra tillståndet för något. Det är just det som HairLust Hair Growth & Repair Conditioner gör. 

Det allra vanligaste missförståndet om schampo och balsam är att du bara har användning för den ena eller den andra, men ditt hår har användning av båda två. Medan schampot används till att rengöra och avlägsna sebum, smuts och döda hudceller från hår och hårbotten så innehåller ett bra balsam däremot ingredienser som är utformade för att skydda håret och göra det ännu sundare och finare.

Oavsett om du har fint hår eller oljiga rötter så bör du ändå använda ett bra balsam. Balsam är avgörande för att hålla ditt hår friskt och skyddat. Det våta håret är särskilt sårbart efter hårtvätt. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner appliceras i det våta håret och bildar en effektiv samt skyddande hinna.

hairlust shampoo

Vindruvskärnextrakt

Det härliga extraktet från vindruvskärne är fullt av C-vitaminer, kalcium och kalium. Oljan används för dess anti-inflammatoriska och rengörande egenskaper i hårbotten samt i hårstråna. Den eteriska oljan hjälper till med att hålla hårbotten balanserad och frisk så att hårrötterna får de bästa förutsättningarna för att växa. Denna näringsfulla olja tränger in i hårstråna för att förbättra hårets fuktbalans och efterlämnar det skyddat och friskt.

Avokadoolja

Avokado är en frukt, vars hälsosamma fördelar blir mer och mer kända. Avokadoolja fungerar som en intensiv fuktighetskräm till ett torrt och frissigt hår. Avokadoolja har ett högt innehåll av bl.a. B-vitamin, E-vitamin och proteiner som är avgörande för upprätthållandet av en hälsosam hårväxt. E-vitamin hjälper till med att reparera skador i hårbotten, medan B-vitamin hjälper till med att upprätthålla en hälsosam hårväxt.

Citrusolja

HairLust Hair Growth & Repair conditioner använder citrusolja för dess stärkande och lindrande egenskaper för hår och hårbotten. Citrusolja lindrar stressad, irriterad och kliande hårbotten genom att hålla hår och hårbotten fri från kalk, bakterier och en överproduktion av mjäll.

 

 

Därför ska du ändå använda hårmask

Användning av balsam tar inte bort behovet för att regelbundet använda en hårmask. I motsats till balsam, som skyddar håret på ytan och skyddar håret fram till nästa tvätt, så kommer det inte att ge samma långvariga effekt på håret som en hårmask gör. En hårmask reparerar håret på djupet.

Håret utsätts varje dag för skadlig påverkan utifrån. Utöver skadliga tillbehör till styling och värmeapparater såsom hårfön och plattång, så kan vind, regn och sol också skada håret. Skadat hår reparerar inte sig själv. För att minimera det utsatta håret kan en bra hårmask reparera och underhålla håret. HairLust Hair Mask är utvecklat för att ge näring, reparera och förhindra skadat och förstört hår samt för att säkra ett fint och långt hår.

HairLust Hair Growth & Repair conditioner rekommenderas att användas i kombination med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo för bästa resultat.