• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

Vitaminer och piller mot håravfall: funkar det?


Oavsett om du är man eller kvinna, ska vi nu försöka att belysa, vad du själv kan göra för att avstanna och se de första tecknen gällande att få tunt hår, för att till sist ge dig svaret på, om det verkligen finns en tunnhårig behandling för de som har tunt hår och vitaminbrist.

VAD ÄR ORSAKEN TILL HÅRAVFALL HOS MÄN OCH KVINNOR? 

En eller annan gång i livet så kommer de flesta av oss att uppleva oss tunnhårig. särskilt män, och kvinnor. Det kan handla om en kort period i ens liv, där håret blir synligt och märkbart tunnare, då sitter man med tunt hår och vitaminbrist, men det kan också sträcka sig över en längre period, därför är det viktigt att hitta en diagnos och kur. Innan du börjar att fundera på att börja med en tunnhårig behandling, kur eller pillor mot håravfall, så är det viktigt att förstå varför håravall uppstår i första skedet.

För både kvinnor och män så är håravfall primärt ett resultat av genetik och ändring i hormonella nivåer. Andra orsaker kan vara av sundhetsmässiga kännetecken, såsom problem med sköldkörteln, reaktioner på medicinska behandlingar såsom kemoterapi, medicin, sjukdomar, graviditet, stress eller dålig kost.

En annan orsak till håravfall hos män och kvinnor kan skyllas på dålig vård av håret. Permanenta färgningar, strama frisyrer, ålder, dålig hårbostning, saltvatten, klorvatten, kyla, värme, användning av plattång, fön eller andra värmebaserade stylingredskap är bara exempel på, vad vi dagligen utsätter vårt hår för. Dessa ”dåliga” vanor kan förorsaka allvarliga håravfall hos män och kvinnor, då det är ganska allmänt, att både unga och gamla söker efter en kur mot håravfall.

FINNS DET EN KUR MOT HÅRAVFALL, ELLER VAD KAN DU SJÄLV GÖRA?

Om du har misstanke om, att din hårlossning kan skyllas på sundhetsrelaterade orsaker, så är det viktigt att du går till din läkare för att få en korrekt diagnos för att sedan finna en tunnhårig behandling, en rätt kur, medicinen eller pillret mot håravfall.

Om ditt håravfall är ett resultat av bristande och dålig hårvård, så är det enda rådet att stoppa de ”dåliga” vanorna och börja ta väl hand om ditt hår, hjälpa det på vägen med goda vitaminer och piller mot håravfall.

KAN VITAMINER OCH PILLER HJÄLPA MOT HÅRAVFALL?

Undersökningar har visat att specifika vitaminer, mineraler och proteiner kan ge en positiv effektiv verkan mot håravfall och även stärka håret. Om du har brist på till exempel biotin så kommer symptomerna visa sig genom håravfall och tunt hår. Likaledes så kan en brist av zink hämma hårväxt och förorsaka tunt hår. Det vill säga, det är mycket viktigt att inta dessa vitaminer om du har tunt hår och har vitaminbrist dagligen, för att främja och upprätthålla en hårväxt, om du inte får tillräckligt med dessa.

VAD MED KOSTEN, HAR BETYDELSEN Tunnhårig HOS MÄN OCH KVINNOR?

Liksom alla andra celler och delar av din kropp så kan en sund kost göra mycket. Socker och feta livsmedel baserade på omättat fett ska du försöka minska på. Du ska även inte inta så mycket alkohol och tobak för det är inte heller bra för håret, huden eller naglarna.

VAD KAN HJÄLPA MOT HÅRAVFALL SOM MÄN OCH KVINNOR?

HairLust Män är en unik kur med vitaminer mot håravfall hos män med tunt hår och vitaminbrist, som innehåller kliniskt testade vitaminer och mineraler, som främjar en sund hårväxt. Dessa piller mot håravfall finns också för kvinnor med tunt hår och vitaminbrist i en formel utvecklad för håravfall hos kvinnor. HairLust används dagligen för att öka hårtillväxt och stoppa håravfall. Det är bäst att du använder medlet så snart som möjligt som du börjar att uppleva tunt hår och vitaminbrist symptom. HairLust kan hjälpa till med att upprätthålla optimal mängd vitaminer och mineraler som kroppen har användning för, för att växa ett sunt och tjockt hår, från tunt hår och vitaminbrist.

VAD ÄR FRAMTIDEN INom HÅRavfall?

Hårlossning hos män som är tunnhårig och kvinnor som är tunnhårig är ett område, som konstant är intensiv forskning för att förbättra produkterna på marknaden. Det forskas hela tiden efter nya möjliga läkemedel och piller mot håravfall, som kan öka hårväxten och sätta bromsning för håravfall. Produkterna från HairLust är formulerade baserat på kliniska försök av ledande näringsexperter i England och Danmark. Ingredienserna i våra produkter är testade för effekt och är baserade på den nyaste forskningen, och du kan vara säker på, att du får den mest nutida och moderna kuren mot håravfall. Det finns ingen mirakelkur till män som är tunnhårig eller kvinnor som är tunnhårig, men en kombination av bra hårvårdsrutiner och tillskott mot håravfall är testade för att ge positiv effekt till män som är tunnhårig så de med tunt hår och vitaminbrist får sitt håravfall behandlat.