• GRATIS LEVERANS PÅ ORDER ÖVER 599,-

  • SPARA ÖVER 40% PÅ 6-PACK

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Vad är egentligen skillnaden på de två vingummi-vitaminerna? Vi har försökt jämföra SugarBearHair och HairLust med neutrala ögon för att ge dig en bättre överblick över de två produkterna. Båda produkter har varit väldigt omtalade i år samtidigt som inre skönhet har satts mer i fokus. Flera svenska och internationella beauty awards har lagt till inner beauty som en helt ny kategori, då vi blivit så uppmärksamma på vår inre hälsa. Vidare har många kändisar och bloggare berättat om sina upplevelser med produkterna på sociala medier. Bli klokare på SugarBearHair och HairLust genom att läsa vidare nedan. 

hairlust gummies

HairLust Hair Gummies

HairLust Hair Gummies är ett skandinavisk vitamintillskott som förser din kropp med alla de vitaminer och näringsämnen som den behöver för att kunna ge tillväxt åt håret och göra det långt och starkt. HairLust Hair Gummies innehåller, precis som Sugarbearhair, centrala ingredienser för sund hårväxt såväl som vitaminer som verkar förebyggande mot kvinnligt håravfall. Dessa hårvitaminer från HairLust smakar av läckra sommarbär och formen är söt och mjuk. Den naturliga färgen i vingummina kommer från svart rödbetssaft och inte karmin, därför är HairLust Gummies lämpliga för vegetarianer samt laktos- och glutenintoleranta. En burk HairLust vingummin räcker en månad och innehåller 90 stycken. Det rekommenderas att ta produkten i minst 1–3 månader innan optimal effekt uppnås, precis som med de flesta kosttillskott. Produkten kan inhandlas online och i utvalda skandinaviska salonger. Precis som Sugarbearhair så äts HairLust av olika kändisar som har skrivit blogginlägg och berättat om sina upplevelser av produkterna.

HairLust Gummies kostar 319:- för 1 burk, 699:- för 3 burkar och 1099,- för 6 burkar.

Köp HairLust Gummies här.

sugarbearhair

SugarBearHAir Blå Vingummibamsar

SugarBearHair innehåller många av samma effektiva ingredienser som HairLust Hair Gummies. Sugar Bear Hair Blå vingummibamsar smakar fantastiskt och deras form och smak gör det till en rolig upplevelse varje dag. SugarBearHair kan inhandlas online och i utvalda skandinaviska salonger. SugarBearHair är lämplig för vegetarianer samt laktos- och glutenintoleranta och innehåller 60 stycken i en burk som varar en månad. Precis som HairLust Hair Gummies ska SugarBearHair tas varje dag och det rekommenderas att man tar dem i minst 1–3 månader innan optimal effekt uppnås, precis som med de flesta kosttillskott. Kändisar från USA och Sverige har prislovat Sugarbearhair och du kan hitta flera bloggare, som berättat om sina upplevelser av produkten.

SugarBearHair kostar 349:- för 1 burk och 899:- för 3 burkar.

SLUTSATS: 

Det finns inga mirakelmedel som fungerar på en dag efter att man tagit dem. Det är väldigt individuellt, hur snabbt dessa två kosttillskott verkar och vilken effekt man först upplever – om det är mindre håravfall, snabbare hårväxt, starkare naglar varierar från person till person. Om du vänder dig till en hälsobutik och frågar om när ett enskilt kosttillskott verkar, så rekommenderar de dig att ta det i 3 månader innan du kan vara säker på att uppleva den optimala effekten av produkten. HairLust Gummies och SugarBearHair påminner på många sätt om varandra. Båda vitaminerna smakar gott och ingredienserna är effektiva till hårväxt. Du kan läsa om vilka vitaminer som är bra för håret här. Både HairLust Hair Gummies och Sugar Bear Hair innehåller ganska få kalorier. Båda vingummivitaminerna innehåller vitamin A, C, D, E, B-komplex (B6, B5, B12) samt pantotensyra och biotin. HairLust Hair Gummies och SugarBearHair innehåller dessutom zink och folinsyra, där båda ingredienser har varit mycket involverade i forskning, som har testat deras verkan på att upprätthålla och återupprätta sund hårväxt med ett flertal positiva resultat.

Vi rekommenderar att du provar dig fram och ser vilken av de två vingummivitaminerna som ditt hår föredrar för att hjälpa dig med att få ett långt och vackert hår.